Soul Aligned Business CAMP

14-19 Iulie 2024

Romania, David Resort (Rucăr, Argeș)

Locurile sunt limitate la capacitatea locatiei

Pret: 4500 RON

Cauți o altă Cale?

Există două fluxuri care curg în permanență în noi: unul poartă în el toate glasurile lumii iar celălalt, un singur glas care stă singur, glasul sufletului nostru. Călătoria nu înseamnă să abandonăm unul dintre fluxuri în favoarea celuilalt ci să știm când este momentul să îl ascultăm și urmăm pe fiecare.

Învață dansul dintre lucrurile de care trebuie să te ocupi și lucrurile de care trebuie să te eliberezi, lucrurile spre care trebuie să tinzi și cele pe care trebuie să le lași să vină către tine. Alege singurul lucru care te face să strălucești din interior, cel care îți cere să riști, să-ți dezgolești inima, să încerci din nou, chiar dacă ți-e teamă.

Nu trebuie să ajungi departe pe un drum pe care nu ți-a fost dat să mergi. Această tabără îți va aduce claritatea de care ai nevoie pentru a continua pe drumul care ți-a fost destinat.

Alătură-te!

Experimentezi Greul?

Călătoria în viață sau în business nu constă în felul în care lași jos ceea ce te împovărează ci cum înveți să nu mai ridici din nou povara, călătoria constă în felul în care te eliberezi de nefericirea și greutatea cu care te-ai obișnuit.

Îngăduie-ți să cuprinzi mai mult decât un singur adevăr pentru că nu toate etapele vieții tale vor spune aceeași poveste, nu toate părțile acestei existențe vor curge la fel ca cele de dinainte.

Când va veni momentul să acționezi într-o direcție sau alta, va veni și energia necesară să faci asta. Când va veni momentul să faci o alegere, vei știi ce să hotărăști.

Lasă-ți intuiția să îți ghideze fiecare alegere! Nu este ușor să alegi liniștea și ușurința de la bun început. Uneori înseamnă să spui „Nu” la tot ceea ce ai spus „Da” până acum, alteori înseamnă să te dezrădăcinezi din tot ceea ce ai cunoscut vreodată și să o iei de la început de-acolo de unde sufletul tău se simte în sfârșit liber.

Alteori, este nevoie doar să reconfigurezi lucrurile, punându-le nu în ordinea logică, ci în ordinea firescului tău.

Lucrurile pe care vrei să le creezi, vor și ele să fie create

În cele din urmă va trebui să încetezi să te mai oferi lucrurilor care nu îți oferă nimic înapoi, care iau fără nici o intenție de a mai da ceva la schimb.

Va trebui să încetezi să mai încerci să îți găsești locul acolo unde nu mai trebuie să te afli.

Dacă ai de gând să îți oferi energia unor lucruri, ofer-o lucrurilor care funcționează pentru tine, oamenilor care te iubesc deja, clienților care te caută, lucrurilor care prezintă potențial, locurilor care te fac să te simți viu.

Viața ne vorbește în subtilități, în micile înțelegeri, în coincidențele stranii, în felurile în care lucrurile obișnuite se împletesc cu întâmplările fericite.

Așa înmuguresc delicat dorințele inimii tale.

Ești un ocean de potențial neîmplinit încă!

Viața este o energie fluidă care se reorientează constant în jurul dorințelor noastre clipă de clipă.

Cum ar fi să nu ai nevoie de cantități extraordinare de energie ca să realizezi tot ceea ce crezi că trebuie să faci, și în schimb, să tai un sfert din lucrurile de pe listă?

Viața găsește drumul spre viziunile pe care le păstrezi cel mai mult timp.

 • această tabără te va ajuta să găsești în tine o nouă energie și propriul ritm pe care să îl urmezi în pașii tăi
 • te va ajuta să redescoperi forța vitală care are puterea de a reconfigura totul în jurul dorințelor inimii tale
 • vei putea să îți acorzi timpul de care ai nevoie pentru a te elibera de tot ce nu îți mai servește și a crea spațiu pentru ca noi dorințe să se nască în tine
 • vei începe să înțelegi că atunci când energia ta se scurge într-o mie de direcții diferite, nu îți poți investi în totalitate propriul potențial și vei avea puterea să îți canalizezi întreaga energie spre ceea ce îți aduce cu adevărat bucuria
 • vei începe să înțelegi că niciodată nu a fost vorba că nu ești capabil de ceea ce îți dorești ci că ai fost pur și simplu distras de la drumul tău
 • vei înțelege ce contează cu adevărat pentru tine și te vei putea elibera de restul lucrurilor
 • vei învăța să echilibrezi „eu fac” cu simplitatea lui „eu sunt” pentru a da drumul vieții să curgă de la Sine
 • vei înțelege cum să aplici întreaga înțelepciune acumulată până acum în moduri practice și utile în business-ul tău

Dacă simți: 

 • că ai nevoie de spațiu să respiri idei noi, să te relaxezi și îți dai un Reset total vieții și afacerii tale
 • te simți blocat, confuz/ă, nu mai știi ce funcționează și ce nu, ce să schimbi și ce să păstrezi din tot ceea ce știi
 • să te conectezi profund la afacerea ta, la energia clienților tăi și la ideile inspirate care să deblocheze fluxul banilor tăi
 • să lucrezi cu principii inovatoare și să părăsești zona tradițională/convențională a business-ului care pesemne nu mai funcționează pentru tine
 • să deschizi noi posibilități și să îți extinzi viziunea dincolo de tot ceea ce credeai că știi
 • și mai ales, dacă rezonezi cu vibe-ul acestei tabere și informațiile prezentate aici

... în loc să încerci să îți dai seama dacă această tabără este sau nu este pentru tine, observă în schimb, dacă există rezonanță sau disonanță în raport cu informația. Dacă te cheamă este pentru tine, dacă nu te cheamă nu este pentru tine.

Iată ce vei învăța în cele 6 zile:

ZIUA 1 - Tu, în relația cu Universul

Veți învăța ce înseamnă să construiești sau să proiectezi o afacere care să se potrivească perfect cu sufletul tău, vei putea studia „ADN-ul” afacerii pentru a-i înțelege esența. Procesele pe care le vom folosi sunt ca o radiografie energetică a afacerii, care îți va permite să înțelegi cum funcționează din interior. Vei înțelege anatomia afacerii tale și cum toate părțile lucrează împreună pentru a forma un sistem perfect. Afacerea ta este o entitate vie, are o conștiință de sine stătătoare și este perfect capabilă să crească și să prospere pe cont propriu.


ZIUA 2 - Energie și aliniere în business

Realitatea răspunde la frecvențele la care vibrăm și așa iau formă circumstanțele, evenimentele, situațiile și experiențele vieții noastre. Dacă vrei să schimbi ceva în afacerea ta, începe prin a schimba energiile care au creat acel lucru în primul rând. La un nivel cuantic, totul în acest Univers este interconectat: tu, afacerea ta, clienții tăi, menirea ta, banii tăi, succesul tău… Simplul fapt de a fi conștient de această legătură inseparabilă dintre tine și clienții tăi te poate apropia de oamenii pe care ești menit să-i servești.


ZIUA 3 - Clienții aliniați sufletului afacerii

Deschizându-ți inima și simțindu-ți clienții ca fiind Una cu Tine, te va face să apari în viața clienților tăi datorită Legii Atracției, Vibrației și Rezonanței. Universul ne face să fim găsiți mai ușor de clienții noștri și să apărem la momentul potrivit ca fiind soluția perfectă pentru ceea ce caută. Când te mulțumești cu orice tip de client, pierzi ocazia de a ajunge la ACEL client care are cea mai mare nevoie de tine.


ZIUA 4 - Energetica banilor și fluxurile financiare la nivel energetic

Această zi se va concentra pe banii tăi. Cele mai multe afaceri sângerează din cauza modului greșit în care antreprenorii se raportează la bani. Banii sunt doar un schimb de energie. Ne vom conecta la energetica banilor pentru a înțelege cum banii circulă ca energie înainte de orice altceva. Banii răspund direct la energia ta într-o proporție mai mare decât răspund la acțiunile tale. Gândurile, sentimentele, credințele, poveștile pe care ți le spui despre bani se reflectă direct în contul tău bancar.


ZIUA 5 - Energia personală și perspectiva multiversului

Accentul acestei zile va fi pus pe curățarea, eliberarea și renunțarea la tot ceea ce creează blocaje în energia ta, la ceea ce te împiedică să pășești în următoarea versiune a Sinelui tău. Energia ta trebuie să fie pură, curată, luminoasă și strălucitoare. Trăim într-un Multivers și există infinite versiuni ale Sinelui în fiecare Univers: există versiunea succes a afacerii tale, versiunea eșuată a afacerii și toate versiunile intermediate. Toate posibilitățile sunt disponibile în orice moment și este doar o chestiune de a te acorda energetic pe frecvența versiunii pe care dorești să o trăiești.


ZIUA 6 - Branding, marketing și vânzare din perspectivă energetică

Această zi se va concentra pe ceea ce creează imaginea ta în piață: modul în care te prezinți, modul în care te percep clienții, modul în care îți comercializezi produsele sau serviciile și modul în care vinzi. Vei putea să ajungi la esența mesajului brandului tău, să înțelegi cum funcționează marketingul la un nivel energetic profund și să scapi de toată rușinea sau disconfortul de a te vinde. Vânzarea este cea mai frecventă problemă mai ales pentru femeile antreprenor. Dacă brandingul și marketingul tău reflectă corect valoarea pe care o aduci în piață, vânzarea ar trebui să se facă de la sine.


Ești gata să începi călătoria?

Prețul întregii experiențe include o pregătire profundă, imersivă timp de 6 zile, 5 nopți de cazare, 3 mese/zi, manuale, materiale de lucru, meditații ghidate și practici pe care le poți folosi singur/ă acasă. Apăsând butonul „Alătură-te”, trebuie să completezi datele (nume, email, telefon) pentru a putea avea un interviu de 15 minute înainte de a continua cu înscrierea.

Plata se va face prin transfer bancar, după ce vom decide împreună că este opțiunea cea mai potrivită pentru tine în acest moment.

Pretul taberei: 4500 RON

Locație:

Locația taberei este de 4**** : David Resort (Rucăr, Argeș)

Această locație superbă combină stilul și eleganța cu peisaje uimitoare și priveliști care îți taie respirația, creând o ambianță caldă și primitoare pentru a da tonul unei experiențe de neuitat, asemenea unui retreat.


Cazarea (inclusă în preț) este disponibilă în camere duble sau single (dacă se achită suplimentul de single solicitat de locație)
Mesele (incluse în preț): mic dejun, prânz și cină sunt în regim normal și vegetarian (la alegere).

Georgiana Vasilescu

Despre mine:

Mi-a luat 13 ani să creez sistemul pe care acum îl predau altor antreprenori pentru a căpăta ușurință și curgere în activitatea lor.

Am trecut prin toate greutățile, frustrările, fricile & îngrijorările, greșelile și eșecurile pe care cei mai mulți antreprenori le fac până când am descoperit ce pârghii pot fi folosite pentru a deschide posibilități și a face ajustări energetice care au efect instantaneu în reconfigurarea experiențelor.

Am urmat toate „rețetele” succesului, cursuri și formări internaționale, programe de mentorat cu formatori de renume atât din domeniul afacerilor tradiționale cât și din domeniul spiritualității și metafizicii pentru a putea crea punți între cele două lumi (aparent separate) și a facilita înțelegerea principiilor abstracte în termeni practici și aplicabili imediat în business.

Am înțeles că fiecare are propriul ritm interior și o psihologie diferită în ceea ce privește obținerea succesului. Nu suntem concepuți să lucrăm 24/24, 7 zile din 7, deoarece corpul nostru este conectat la fazele lunii și avem stări de spirit (moods) pe care este bine să le onorăm. Nu putem forța anumite lucruri dar putem facilita întâmplarea lor în moduri care să nu perturbe armonia Universului.

Expansiunea durabilă în afară necesită o dezvoltare constantă în interior

O dată ce introduci un fir nou în țesătura realității tale, totul devine altfel. În loc să te gândești că trebuie să te reinventezi cu totul, schimbă un aspect mărunt al existenței tale și observă cum acea simplă schimbare devine un val al transformării care îți străpunge viața în întregime.

Există un singur principiu îndrumător, un singur lucru pe care trebuie să îl știi: oricare ar fi lucrul față de care te simți cel mai atras, acesta este următorul lucru spre care să te îndrepți.

Toate schimbările se produc mai întâi lent, atât de încet încât poate să ți se pară că nici măcar nu au loc. Dar așa se petrec lucrurile. Așa se deplasează noile realități prin densitatea tuturor dimensiunilor care te separă de ele.

Cum s-a născut conceptul ”Soul Aligned Business”

Trecutul meu profesional mi-a permis să înțeleg cum funcționează afacerile. Sunt specialist în marketing strategic, comunicator profesionist, specialist în relații publice și antreprenor de 13 ani. Înțeleg anatomia unei afaceri și modul în care aceasta funcționează în mediul său la nivel global.

Pasiunea mea pentru spiritualitate și metafizică a fost forța motrice care mi-a permis să descopăr latura invizibilă a tuturor lucrurilor, inclusiv în afaceri.

Vreme de 15 ani m-am cufundat în cunoașterea invizibilului și mi-am dorit să pot ajunge la o înțelegere suficient de profundă care să îmi permită să construiesc punți între lumea afacerilor și cea a spiritualității.

Am studiat legile Universului, fizica cuantică, teoriile multiversului și omniversului (universuri paralele coexistente) și corelația tuturor lucrurilor prin entanglement cuantic pentru a înțelege forțele majore ale Universului și modul în care aceste forțe ne influențează viețile și afacerile, de la cel mai simplu la cel mai complex nivel.


Dorința mea a fost să pot pune cap-la-cap un sistem și metode practice și eficiente care să îi ajute pe antreprenori să revină în fluxul lor, să îi conecteze cu sufletul afacerii lor, să se conecteze la înțelepciunea lor interioară și să îi aducă mai aproape de miezul misiunii lor, în timp ce își desfășoară activitățile antreprenoriale cu un sentiment de ușurință, plăcere, confort și bunăstare.

Metodele din Soul Aligned Business sunt unice și te vor ajuta:

 • să înțelegi arhitectura energetică a afacerii tale și să lucrezi pe structurile ei energetice pentru a rezolva probleme care nu s-au rezolvat pe nici o altă cale până acum
 • să înveți cum să ieși din matrixul afacerilor karmice și să intri în matrixul afacerilor aliniate sufletului
 • să operezi de la niveluri înalte de conștiință care îți vor permite să deschizi opțiuni și posibilități acolo unde ai întâlnit până acum doar limitări
 • să operezi cu fluxul energetic al banilor, să înțelegi ce anume generează sau blochează curgerea energiei banilor și principiile universale care guvernează fluxurile financiare